NIEUWS

Gloednieuwe theaterproducties!

Sluitertijd, de  nieuwe theatermonoloog van Kwinten Van Heden, is het intiem portret van een man die op zoek gaat naar zijn verdwenen dochter, maar daarbij vooral zichzelf tegenkomt. Een herkenbaar verhaal over wat het betekent ouder te zijn, graag te (willen) zien en dat alles te verliezen. Maar in de eerste plaats is het opnieuw een straffe monoloog, dit keer gespeeld door acteur Tristan Versteven (Het Banket, Gina & Chantal,...)

Sluitertijd trekt vanaf volgend seizoen door Vlaanderen.

Info en boekingen: ruth@thassos.be

Ook Oscar &  Oma Rozerood (Oscar en Mamie Rose) komt er eindelijk aan! De theaterbewerking van het bekende verhaal van Eric-Emmanuel Schmitt zal de harten van jong en oud sneller doen slaan!

Oscar is tien en leidt aan terminale leukemie. Hij lijkt aan zijn ziekenhuisbed gekluisterd. Tot Mamie Rose hem voorstelt een spel te spelen: vanaf nu telt één dag voor tien jaar. ..het begin van een magisch familiesprookje doorheen het leven.

Dé voorstelling van het jaar gaat in première op 5 november 2020 in Leuven en is daarna zeker nog te zien in CC Tienen, Aarschot, Zonhoven en Maasmechelen.

Deze voorstelling komt er met de steun van 30CC, CC Het Gasthuis, fABULEUS, VZW Rozerood, KULeuven en de Vlaamse Overheid.

 

© 2019 Kwinten Van Heden

Tel: 0486/ 96 17 23

info@kwintenvanheden.be